Miss JJ

 
När lyckan brakar i hela kroppen så man inte vet vart man ska göra av energin, den känslan. I förra veckan fick jag ett samtal‚ ett samtal som kan placera sig som ett av de viktigaste och bästa samtalen jag fått i hela mitt liv. Det var ingen annan än Miss Johanna Jonsson som ringde och berätta att hon gärna ville bli en del av vårt team och köra med oss på Le Management. Ska jag vara helt ärlig grät jag av ren och skär happiness. 
 
Johanna Jonsson är ett av de ansikten som sög in mig i branschen för flera år sedan. Så hon och jag går mer way back i tiden än hon ens själv förmodligen vet om. Jag såg henne på ett omslag när jag studerade foto på yrkeshögskolan och hela jag smällde av, minns känslan än idag. Det var som om där och då fick hennes ansikte mig att fatta vad allt handlade om och fick hela min kropp att bestämma mig för att det är precis just det här jag vill göra. Hon är en av de stora anledningarna till att jag kämpat mig igenom många tuffa nätter för att nå målet och hamna där jag är idag. Hela intensiteten i hennes ansikte, hennes kattiga ögon och look fick mig att bokstavligen dö inombords, dö av inspiration. När jag senare hamnade på min första agentur fick jag äran att lära känna henne mera, jag var vid tillfället aldrig hennes agent men gud vad jag fajtades för att få ta henne under mina armar, jag tyckte inte att någon förstod henne eller jobbade med henne på rätt sätt. Men jag förlorade den kampen och fick ta steget tillbaka och bara titta på, följa hennes steg och nöja mig att beskåda alla dessa fantatsiska bilder hon var med och skapade. Min relation till JJ var simpelt att ta pollar på henne och småchatta lite när hon hälsade på. Något jag var mer än nöjd med förvisso, för så fort man tar en bild på henne  vill man knappt lämna avtryckarn, hon sätter varje bild och för mig är hon bland det vackraste man kan vila ögonen på.
 
För mig har JJ något magiskt utöver det vanliga och kanske det bästa med henne är att hon har en integritet, en personlighet som är personlig och distanserad. Hon är privat på ett sätt jag tycker om och när man lär känna henne upptäcker man ständigt nya saker med henne. Hon sitter på konsten att alltid lämna en med att vilja veta mer utan att hon ber om det eller ens anstränger sig. Jag är så otroligt skytsamt jävla stolt att hon gett mig äran att få vara hennes agent och att vi nu kan titulera oss hennes Mamma Agentur.
 
Att byta agentur är inget lätt beslut, heller inget populärt beslut och man får vara otroligt stark och veta vad man vill för att gå igenom processen och allt vad det innebär, särskilt då många besitter enligt mig slavkontrakt med vissa agenturer och för att det tyvärr många gånger kraschar relationer du haft i flera år som du ändå uppskattat och kanske velat bevara. Men tyvärr är denna branschen väldigt prestigefylld och egoistisk och många gånger är dollartecknen viktigare än hjärta. Vidrigt. Något jag verkligen vill kämpa emot och vara delaktig i att bryta ner. Jag vill ha en mänskligare bransch, en bransch där alla är lika viktiga och där vi behandlar varann som medmänniskor och inte handelsvaror. Johanna - välkommen till oss, jag har inte ord för min lycka att faktiskt ha dig ombord och jag lovar att jag personligen ska kämpa för att få dig att må bra, trivas med oss och samtidigt få en uppsvingad karriär. 
 
 
 
Le Management | | En kommentar |
Upp